В умовах дистанційного навчання.

    В умовах дистанційного навчання з метою забезпечення організації освітнього процесу та виконання освітніх програм, керівники гуртків Яворівського районного Центру дитячої та юнацької творчості використовують інструменти онлайн-спілкування та електронні ресурси й веб-сервіси в синхронному та асинхронному режимі, практикують індивідуальні консультації та самостійне опрацьовування навчального матеріалу.
На сайті закладу позашкільної освіти створено вкладку «Дистанційна освіта». Педагоги проводять відеоуроки, відеоконференції, які допомагають візуалізувати матеріали занять, викладають свої майстер-класи відповідно до календарного планування.

    В обліковому записі Центру  є загальний ґуґл-диск, де кожен вчитель  надсилає свої матеріали. Керівники гуртків створили закриті спільноти в соціальних мережах (Вайбер, Фейсбук), які дають можливість передавати текстові повідомлення, зображення, відео та аудіо-повідомлення  за визначеними (спільно з батьками, педагогами і дітьми) принципами організації навчання.
      Дистанційне навчання здійснюється за індивідуальним планом керівника гуртка. Керівники гуртків активно використовують різноманітні ігрові та інтерактивні платформи, якими доповнюють онлайн навчання: освітній проект “На Урок”, освітня платформа «Всеосвіта». 
   Дирекція Яворівського ЦДЮТ і всі педагоги розуміють ситуацію, яка склалась на даний час і прикладають максимум зусиль для створення комфортних умов в дистанційному навчанні.

Немає коментарів:

Дописати коментар