ДЕНЬ ЩАСТЯ

 

Щастя наше в середині нас. Нехай ніхто не сподівається щастя ні від високих наук, ні від шановних посад, ні від багатства. Немає його ніде. Воно залежить від серця, серце – від миру, мир – від знання.
 Григорій Сковорода

Кожного року 20 березня по ініціативі ООН відзначається Міжнародний день щастя. Генеральна Асамблея ООН підкреслила, що прагнення до щастя є однією з основоположних цілей людства, і рекомендує всім країнам-членам ООН відзначати Міжнародний день щастя шляхом проведення просвітницьких та суспільно-роз’яснювальних заходів.

З огляду на це, 23.03.21 року практичний психолог разом із вихованцями гуртка «Основи хореографії» провів заняття на тему «Щастя поруч», вкінці якого діти виготовили «листівку – щасливку» з побажаннями щастя для своїх близьких.





 


А 24.03.21 року спільно з керівником гуртка «Вокальне мистецтво» Деркач О.І. і психологом Суворовою-Трілою В.Л. було проведено заняття «У пошуках щастя», на якому з’ясували, що ж таке щастя і те, коли ми насправді щасливі. Після цього вихованці створили колаж «Щастя - це», який відображає їхнє уявлення про щастя.









Немає коментарів:

Дописати коментар