Робити добро - це корисно

    13 листопада весь світ відзначає Всесвітній день доброти. Всесвітній день доброти насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу. 

    Творити добрі справи неймовірно легко, добро не вимірюється грошима, не вимагає багато часу і сил. Навіть просто добра усмішка незнайомій людині – вже здатна творити чудеса. Адже крім того, що добрі справи підвищують всім настрій, вони ще й як не можна краще впливають на самопочуття, підвищують життєвий тонус.

     Запрошую усіх приєднатися до цього доброго, чудового свята! Адже це так просто – посміхніться перехожому; обійміть батьків або друга, подякуйте їм; зробіть комплімент колезі; зателефонуйте друзям і скажіть їм, які вони чудові; змайструйте годівницю для птахів; нагодуйте бездомне кошеня чи цуценя; поступіться чергою; скажіть слова підтримки тим, кому вони потрібні.… Все це займе мало часу і зусиль, але ефект буде колосальним. І, звичайно ж, бажано творити добро безмежно і безкорисливо щодня, а не лише у Всесвітній день Доброти.

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар